Hvem er vi?

Kathrine Richter profile picture

Kathrine Richter

Forperson - Kommunalvalgskandidat på Frederiksberg

"Vi kan ikke længere nøjes med at råbe fra sidelinjen. For mig drejer Volt det sig om Borger-til-Borger partnerskaber."

Kathrine grundlagde den danske afdeling af Volt i 2018 og i 2019 var hun Europaparlamentskandidat i Belgien.
Uddannet Cand.mag i Historie fra Københavns Universitet i 2008 med sidefag i Makroøkonomi, Internationale relationer og samfundsfag.
Højredrejningen i Europa, Trump, Brexit og en stigende mistro til videnskab og det europæiske fællesskab fik hende aktiv.

Mathieu Pouletty profile picture

Mathieu Pouletty

Kasserer og Kommunalvalgskandidat på Frederiksberg

"Jeg vil gerne hjælpe Volt for jeg er europæer og vores værdier skal være lyset i mørket."

Mathieu er født i Frankrig og har boet i Danmark i 20 år. Som 24-årig blev han valgt ind i Paris' byråd og ejer et kontorfællesskab i København.

Alexander Nielsen profile picture

Alexander Nielsen

Forperson og særlig rådgiver til Kathrine Richter

"Danmark er EU"

Europæer af hjertet fandt Alexander vej til Volt i efteråret 2018. Alexander står for kommunikation og mediehenvendelser og er uddannet på både Copenhagen Business School i Europæiske Studier samt Syddansk Universitet i International Security and Law.

Keith Brander profile picture

Keith Brander

Politik - Global Balance

Keith Brander arbejder på Volt miljøpolitik: klimaforandringer, bæredygtig benyttelse af naturresourcer og beskyttelse af økosystemer og biodiversitet. I 2021 skal Volt forbedre den European Green Deal (EGD) så vi rent faktik når vores klimaambitioner, FNs Sustainable Development Goals (SDG) og en bæredygtig økonomi, hvor omstillningen er lige og åben for alle.
Keith kom til Danmark i 1996, arbejdede i den Internationale Havundersøgelsesråd og DTU og er nu dansk statsborger Han var med til at skrive flere rapporter for FN Klimapanel. som vandt Nobel Prisen i 2007.

Frederik Larsen

Frederik Larsen

Board member - communication and city lead Aarhus

"Vi kan ikke løse vores store udfordringer alene. Vi skal være modige og turde samarbejde."

Bachelor i datalogi og kandidat i biomedicinsk teknologi fra Aarhus Universitet. Har en stor interesse i kommunikation og hvordan vi kan bruge det til at styrke samarbejde på tværs af Europa. Efter Corona lockdown i 2021 følte Frederik et behov for at være en del af et politisk fællesskab og her passede Volt perfekt: Målet om at samle de gode kræfter i Europa så vi kan klare de store udfordringer og bygge en bedre fremtid på vores kontinent.

Thor Larholm EUR Policy Lead

Thor Larholm

EUR Board member

"Danske problemer kræver Europæiske løsninger"

Thor har været medlem af Volt siden 2018 og ledet flere internationale hold. I det daglige arbejder han som CTO for et tech startup. Han er ansvarlig for udviklingen af vores fælles politiske program i Europa.

Jakob Overby Kirkegaard

Jakob Overby Kirkegaard

Board Member - Policy

Danmark skal være med til at tage ansvar for skabelsen af et grønt og progressivt EU, og EU skal være med til tage ansvar for skabelsen af en demokratisk og grøn verden.

Jakob blev medlem af Volt i starten af 2021, kort tid efter Volts indtog i parlamentet i Nederlandene.
Hans indre Europæer blev vækket mens han studerede i England, hvor følgerne af Brexit viste vigtigheden af unionen, mens det internationale studie miljø gav ham håb om en mere multikulturel verden.
I 2021 graduerede Jakob fra Royal Holloway med en Bachelor I klassisk arkæologi og antik historie.
Jakob tog fra hans indmeldes i Volt aktiv del i partiets politik udvikling. Først med en aktiv rolle i formningen af partiets program til kommunalvalget på Frederiksberg.
Siden slutningen af 2021 har Jakob ledet Volt Danmarks Politiske udvalg, og ved general forsamlingen i januar 2022 blev han valgt ind i Volt Danmarks bestyrelse.

Damian Leonhardt

Damian Leonhardt

Lad os følge EU's motto 'Forenet i mangfoldighed' og skabe en god fremtid for Europa.

Damian er opvokset i Tyskland og har boet i Danmark siden 2016. Han er uddannet bygningsingeniør fra Aarhus Universitet og arbejder med internationale jern- og letbaneprojekter. Volts fælleseuropæiske ånd og ønsket om et mere sammenhængende, bæredygtigt, tolerant og demokratisk Europa fik ham til at slutte sig til bevægelsen.

Volt person

DIG?

Nyt medlem!

Hvis du har lyst til at vide mere, så kan du dukke op til ét af vores digitale Meet-ups, skrive dig op til vores nyhedsbrev eller sende os en mail på kontakt@voltdanmark.org