Volt Danmark
Organisation

Bestyrelsen

Du kan kontakte Volt Danmarks bestyrelse på dk-board@volteuropa.org

Ina Hoogeland

Ina Hoogeland

Forperson - Hovedbestyrelsen

"Nu er tiden inde til at engagere sig. Teknologiske udviklinger, kampen mod klima-forandringerne og stigende frustration over den måde, politik foregår på, åbner muligheden for at forme vores fremtid, og vi har brug for, at alle deltager i samtalen!"


Ina har været medlem af Volt siden april 2021, og har været aktiv i Volt Danmark, Volt Spanien og Volt Europa.
Hun har en akademisk baggrund i BSc International Business fra CBS og MSc Security Risk Management fra Københavns Universitet, med fokus på miljø-og klimapolitik.
Hun brænder for at involvere flere i politik, at tilføje positivitet og nuancer til den politiske debat, og for en fælles europæisk vision!

Frederik Larsen

Frederik Larsen

Forperson - Hovedbestyrelsen

"Vi kan ikke løse vores store udfordringer alene. Vi skal være modige og turde samarbejde."


Bachelor i datalogi og kandidat i biomedicinsk teknologi fra Aarhus Universitet. Har en stor interesse i kommunikation og hvordan vi kan bruge det til at styrke samarbejde på tværs af Europa. Efter Corona lockdown i 2021 følte Frederik et behov for at være en del af et politisk fællesskab og her passede Volt perfekt: Målet om at samle de gode kræfter i Europa så vi kan klare de store udfordringer og bygge en bedre fremtid på vores kontinent.

Mathieu Pouletty profile picture

Mathieu Pouletty

Kasserer - Hovedbestyrelsen

"Jeg vil gerne hjælpe Volt for jeg er europæer og vores værdier skal være lyset i mørket."


Mathieu er advokat, født i Frankrig og har boet i Danmark i 20 år. Som 24-årig blev han valgt ind i Paris' byråd og ejer et kontorfællesskab i København.
I 2021 stillede han op til Kommunalvalget på Frederiksberg.

Opbygning

Volt arbejder ud fra et princip om flade strukturer og effektivt samarbejde på tværs af grænser. Vi arbejder overordnet i tre interessecirkler: Lokal, Nationalt og Europæisk. For at kunne arbejde effektivt på kryds og tværs stræber vi efter at skabe de samme strukturer i alle cirkler. Det vil sige, at vi har Event Teams på nationalt plan og europæisk plan og hvis det lokale hold er stort nok er der også et event team dér. Det betyder også, at uanset hvordan dit hold er bygget op vil man altid kune finde hjælp og inspiration fra andre nationale eller lokale teams.

Man er derfor aldrig alene og har hele Europa til hjælp.

Organigram level


I Danmark har vi en hovedbestyrelse og teams, der fungerer nationalt og støtter de lokale teams. Volt Danmarks bestyrelse står for det administrative og Volts aktive medlemmer er del af ambitionerne for at kunne stille op til valg og køre politiske kampagner for at forandre politik!

Organigram of Volt Danmark, the teams we have.
Organigram 2023 og 2024

Gennemsigtighed

I henhold til loven om partistøtte kan man på denne side følge Volt Danmarks økonomi og de personer, der giver økonomisk støtte til Volt.

2023 - Generalforsamling 21. januar 2023

Generalforsamling, vedtægter og regnskab

^

2022 - Generalforsamling 29. januar 2022

Generalforsamling, vedtægter og budget

^

2021 - Generalforsamling 16. januar 2021

Generalforsamling, vedtægter og budget

^

Som medlem af Volt Danmark har du adgang til samtlige tidligere dokumenter via vores Google Drive. Hvis du ikke er medlem af Volt Danmark, men ønsker adgang, så kan du emaile os din anmodning på kontakt@voltdanmark.org

Donationer til Volt Danmark

Volt Europa AISBL oplyser navne og beløb på alle, der donerer mere end €3000 (ca. 22.500 kr).

I henhold til den danske lov om partistøtte er den danske beløbsgrænse på 19.999 kr og alle donationer over dette beløb skal oplyses. Volt Danmark oplyser navnene på de støtter, der indenfor et givent kalenderår donerer mere end 19.999kr.

Volt Danmark består af frivillige medlemmer og bliver støttet af den tid som hvert enkelt person giver. Vi er taknemmelige for alle, der støtter op om et stærkere Europa og dem, der åbner deres hjem, restauranter, kontorer eller virksomheder for at lade os holde arrangementer og møder.

Donorer

^
  • Mathieu Pouletty og Amalie6
    Volt har indgået et samarbejde med Amalie6, et internationalt kontorhotel i København. Amalie6 holder arrangementer sammen med Volt i København og Volt betragter den reducerede husleje som en donation.
    Mathieu Pouletty er aktiv medlem i Volt og ejer Amalie6.
  • Tak til Tap21 for at lægge lokaler til vores sociale meetups