Bestyrelsen

Kathrine Richter profile picture

Kathrine Richter

Forperson

Alexander Nielsen profile picture

Alexander Nielsen

Forperson

Mathieu Pouletty profile picture

Mathieu Pouletty

Kasserer

Jakob Overby Kirkegaard

Jakob Kirkegaard

Policy lead

Frederik Larsen

Frederik Larsen

Communication lead

Gennemsigtighed


I henhold til loven om partistøtte kan man på denne side følge Volt Danmarks økonomi og de personer, der giver økonomisk støtte til Volt.

2022

Generalforsamling, vedtægter og budget

^

2021

Generalforsamling, vedtægter og budget

^

Som medlem af Volt Danmark har du adgang til samtlige tidligere dokumenter via vores Google Drive. Hvis du ikke er medlem af Volt Danmark, men ønsker adgang, så kan du emaile os din anmodning på kontakt@voltdanmark.org

Donationer til Volt Danmark

Volt Europa AISBL oplyser navne og beløb på alle, der donerer mere end €3000 (ca. 22.500 kr).

I henhold til den danske lov om partistøtte er den danske beløbsgrænse på 19.999 kr og alle donationer over dette beløb skal oplyses. Volt Danmark oplyser navnene på de støtter, der indenfor et givent kalenderår donerer mere end 19.999kr.

Volt Danmark består af frivillige medlemmer og bliver støttet af den tid som hvert enkelt person giver. Vi er taknemmelige for alle, der støtter op om et stærkere Europa og dem, der åbner deres hjem, restauranter, kontorer eller virksomheder for at lade os holde arrangementer og møder.

2021

Donorer

^
  • Mathieu Pouletty og Amalie6
    Volt har indgået et samarbejde med Amalie6, et internationalt kontorhotel i København. Amalie6 holder arrangementer sammen med Volt i København og Volt betragter den reducerede husleje som en donation, der årligt beløber sig under 19.999 dkk
    Mathieu Pouletty er aktiv medlem i Volt og ejer Amalie6.
  • Tak til Tap21 for at lægge lokaler til vores sociale meetups