Det hele starter med vores frivillige

Volt begyndte med en lille gruppe af unge politiske aktivister, der ønskede at standse Europas opbrud. En gruppe på tre unge blev til tredive, der blev til 300 og idag har Volt over 27.000 medlemmer og en håndfuld fuldtidsansatte.

Den dag i dag er Volt primært drevet af frivillige, der vil være med til at forbedre politik og skabe forandring. At blive medlem af Volt er en mulighed for at lære, udvide dit netværk på tværs af Europa og have en masse sjov!

I Volt kan du være aktiv på europæisk, nationalt og lokalt plan. I Danmark har vi især brug for hjælp til at besætte nogle af de hold og stillinger, der er nævnt nedenfor. Hvis du er nysgerrig efter at lære mere, så tøv ikke med at tage fat i os!


Muligheder hos Volt Danmark

Spidskandidat til EP2024

Stil op for Volt ved valget til Europa-Parlamentet!

^

Volt Danmark deltager i valget til Europa-Parlamentet i 2024, og du kan ansøge om at være en af vores spidskandidater!

Valget finder sted i maj 2024, men din rolle begynder før: du bliver ansigtet i vores valgkampagne til Europa-Parlamentet, og skal repræsentere Volt i debatter og arrangementer i Danmark og Europa. Disse vil især finde sted i månederne op til valget, og vi forventer at du arbejder fuld tid i de sidste fire uger op til valget.

Du vil arbejde tæt sammen med vores kampagneteam for at vise Danmark, hvorfor vi har brug for Europa, hvorfor Europa har brug for Danmark, og hvorfor folk skal stemme på Volt!

Dette er en frivillig stilling, og en forudsætning for at søge er, at du har været medlem af Volt for mindst seks måneder.

Læs mere i den fulde stilling her

Praktik i Expansion

Bliv en del af Volt Europas Expansion team, og hjælp Volt med at vokse i Danmark og Sverige!

^

Volt Danmark teams

Medierelationer

Styrk vores forbindelse til danske medier

^

Er det her dig?
 - Du drømmer om en karriere indenfor EU-journalistik!
 - Du er klar på at prøve dig selv af med gode mennesker!
 - Du vil gerne have et europæisk netværk!
 - Du synes politisk kommunikation er vildt spændende!

Hvad skal vi opnå?
Volt Danmark skal hyppigere i danske medier, derfor vil vi sende flere pressemeddelelser og have flere, der kommunikerer hvad vi opnår i andre lande.
Du bliver en del af vores paneuropæiske netværk, hvor du bliver eksponeret for alt det vi arbejder med på tværs af Europa. Korruption i Bulgarien, ligestilling i Malta, retsforbehold i Danmark og valgdækning i Tyskland til september.

Du får altså mulighed for at skabe et unikt netværk af engagerede europæere og du kan prøve dig selv af! Moderere online og fysiske debatter, skrive kronikker i samarbejde med politiske ledere, bygge en erfaringsramme indenfor international politik, skabe pressekontakter i Danmark og Bruxelles og fastholde presset på den danske mediedagsorden så vi får bedre dækning af Europa i Danmark.

Masser af muligheder for at prøve dig selv af, strategiske ledelsesmuligheder og et netværk i hele Europa.
Du får støtte fra vores Europæiske Media Relations team og din opgave bliver at sætte vores politik i spil i dansk kontekst.

Bliv medlem af Volt idag og send en email til kontakt@voltdanmark.org og fortæl os hvad du kunne tænke dig!

Volt Danmark Presse

Kampagner

Fra underskriftsindsamlinger til vælgererklæringer

^

At køre en kampagne er et projekt og som del af kampagneteamet vil du være med til at udvikle, lede og eksekvere politiske kampagner i Danmark.

Det kan være underskriftsindsamlinger for at sænke valgalderen eller en social mediekampagne for at få flere til at dukke op til en event.

Volt Europa har et centralt Campaign Election Hub, hvorfra man kan få gode ideer, sparring og erfaringsudveksling. Selvfølgelig også sammen med andre Volt teams i resten af EUropa.

Vi har brug for aktive medlemmer, der kan være aktive og lede kampagnerne. For at være del af teamet skal du derfor være medlem af Volt Danmark og regne med 6-10 timers arbejde om ugen. Du skal være god til engelsk.

Interesseret?

Meld dig ind i Volt Danmark og send en mailt til kontakt@voltdanmark.org - att: Kampagneteam

Fællesskab

Sociale arrangementer og buddy-systemer

^

Som del af community gruppen er du med til at lave sociale arrangementer for medlemmer og være en del af koordinationsgruppen, der styrer vores Buddies.

Vores Buddy-system knytter folk sammen i deres første uger af deres tid i Volt og det kan du være en del af.

Volt Europas Community Team laver løbende uddannelsesforløb i forskellige netværksøvelser - en god måde at blive bedre til at skabe venskaber og netværk på tværs af grænser.

Kunne du tænke dig at være med?
Skriv dig op på https://volt.team/join og skriv hvad du kunne tænke dig at hjælpe med.

Byhold

Vil du være Volts kontaktperson i din by?

^

Vores City Leads koordinerer arbejdet for deres by.
Sammen med City Leads fra hele Europa holder vi fælles-kald et par gange om måneden for at dele gode ideer og erfaringer. Du kommer til at indgå i et europæisk netværk og står derfor aldrig alene.

Som City Lead arrangerer man jævnlige Meet-Ups, så flere kan møde Volt - man onboarder nye medlemmer og vi ser gerne at man er 2 om tjansen, så man kan hjælpes ad. Du står i spidsen for at administrere holdet - du behøver ikke ville være politisk kandidat, men det gør heller ikke noget, hvis du har politiske ambitioner.

Du skal være medlem af Volt Danmark og regne med ca. 4 timers kontakttid om ugen.

Interesseret?


Skriv dig op til Volt Danmark idag og skriv til kontakt@voltdanmark.org -
att: CIty Lead

Politikudvikling

Vil du skabe Volts politiske dagsorden?

^

Du vil få muligheden for at udvikle politikideer på samtlige planer med Volt - på europæisk plan til Europaparlamentsvalget i 2024, til vores næste folketingsvalg og frem til kommunalvalget i 2021.

Volt laver politik ud fra et klart europæisk værdisæt, med øje for Parisaftalens krav og med videnskab i højsædet.

Du kan indgå i samtaler om en masse forskellige emner med det formål at skabe politik, som vi går til valg på. Uanset om valget finder sted i Frankrig eller Finland, så kan du være med til at forme Europa.

Man skal være medlem af Volt Danmark og regne med 2-5 timers arbejde om ugen. Arbejdssproget er engelsk når man opererer på europæisk plan, men ikke et krav på lokal plan.

Interesseret?
Skriv til kontakt@voltdanmark.org -
att: Politikudvikling