Hvem er vi i Volt Danmark?

Kathrine Richter profile picture

Kathrine Richter

Forperson

"Vi kan ikke længere nøjes med at råbe fra sidelinjen. Jeg engagerer mig nu for vi kan udrette så meget, men de nuværende politikere har ingen visioner. Det har jeg! Vi taler om public/private partnerskaber, men for mig og for Volt drejer det sig om Borger-til-Borger partnerskaber."

Kathrine grundlagde den danske afdeling af Volt i 2018 og i 2019 var hun Europaparlamentskandidat i Belgien.
Uddannet Cand.mag i Historie fra Københavns Universitet i 2008 med sidefag i Makroøkonomi, Internationale relationer og samfundsfag.
Højredrejningen i Europa, Trump, Brexit og en stigende mistro til videnskab og det europæiske fællesskab fik hende aktiveret.
Hun skrev speciale om Nationalisme

Alexander Nielsen profile picture

Alexander Nielsen

Forperson

"Danmark er EU"

Europæer af hjertet fandt Alexander vej til Volt i efteråret 2018. Alexander står for kommunikation og mediehenvendelser og er uddannet på både Copenhagen Business School i Europæiske Studier samt Syddansk Universitet i International Security and Law.

Keith Brander profile picture

Keith Brander

Policy Lead

Keith Brander arbejder på Volt miljøpolitik: klimaforandringer, bæredygtig benyttelse af naturresourcer og beskyttelse af økosystemer og biodiversitet. Fokus i 2021 er at finde måder hvorpå Volt kan forbedre den European Green Deal (EGD) så vi når vores ambitioner i forhold til klimaet, FNs Sustainable Development Goals (SDG) og en bæredygtig økonomi, hvor omstillningen er lige og åben for alle.
Keith kom til Danmark i 1996, arbejdede i den Internationale Havundersøgelsesråd og DTU og er nu dansk statsborger Han var med til at skrive flere rapporter for FN Klimapanel. som vandt Nobel Prisen i 2007.

Mathieu Pouletty profile picture

Mathieu Pouletty

Treasurer

"Jeg vil gerne hjælpe Volt for jeg er europæer og vores værdier skal være lyset i mørket."

Mathieu er født i Frankrig og har boet i Danmark i 20 år. Som 24-årig blev han valgt ind i Paris' byråd og ejer et kontorfællesskab i København.

Volt person

DIG?

Nyt medlem!

Hvis du har lyst til at vide mere, så kan du dukke op til ét af vores digitale Meet-ups, skrive dig op til vores nyhedsbrev eller sende os en mail på kontakt@voltdanmark.org