Hvem er vi i Volt Danmark?

Kathrine Richter profile picture

Kathrine Richter

Forperson - Kommunalvalgskandidat på Frederiksberg

"Vi kan ikke længere nøjes med at råbe fra sidelinjen. For mig drejer Volt det sig om Borger-til-Borger partnerskaber."

Kathrine grundlagde den danske afdeling af Volt i 2018 og i 2019 var hun Europaparlamentskandidat i Belgien.
Uddannet Cand.mag i Historie fra Københavns Universitet i 2008 med sidefag i Makroøkonomi, Internationale relationer og samfundsfag.
Højredrejningen i Europa, Trump, Brexit og en stigende mistro til videnskab og det europæiske fællesskab fik hende aktiv.

Mathieu Pouletty profile picture

Mathieu Pouletty

Kasserer og Kommunalvalgskandidat på Frederiksberg

"Jeg vil gerne hjælpe Volt for jeg er europæer og vores værdier skal være lyset i mørket."

Mathieu er født i Frankrig og har boet i Danmark i 20 år. Som 24-årig blev han valgt ind i Paris' byråd og ejer et kontorfællesskab i København.

Alexander Nielsen profile picture

Alexander Nielsen

Forperson og særlig rådgiver til Kathrine Richter

"Danmark er EU"

Europæer af hjertet fandt Alexander vej til Volt i efteråret 2018. Alexander står for kommunikation og mediehenvendelser og er uddannet på både Copenhagen Business School i Europæiske Studier samt Syddansk Universitet i International Security and Law.

Keith Brander profile picture

Keith Brander

Politik - Global Balance

Keith Brander arbejder på Volt miljøpolitik: klimaforandringer, bæredygtig benyttelse af naturresourcer og beskyttelse af økosystemer og biodiversitet. I 2021 skal Volt forbedre den European Green Deal (EGD) så vi rent faktik når vores klimaambitioner, FNs Sustainable Development Goals (SDG) og en bæredygtig økonomi, hvor omstillningen er lige og åben for alle.
Keith kom til Danmark i 1996, arbejdede i den Internationale Havundersøgelsesråd og DTU og er nu dansk statsborger Han var med til at skrive flere rapporter for FN Klimapanel. som vandt Nobel Prisen i 2007.

Thor Larholm EUR Policy Lead

Thor Larholm

EUR Board member

"Danske problemer kræver Europæiske løsninger"

Thor har været medlem af Volt siden 2018 og ledet flere internationale hold. I det daglige arbejder han som CTO for et tech startup. Han er ansvarlig for udviklingen af vores fælles politiske program i Europa.

Volt person

DIG?

Nyt medlem!

Hvis du har lyst til at vide mere, så kan du dukke op til ét af vores digitale Meet-ups, skrive dig op til vores nyhedsbrev eller sende os en mail på kontakt@voltdanmark.org