Del DIT forslag


I Volt tager vi udgangspunkt i borgere, gode ideer, videnskab og erfaring. Vi har bygget et politisk parti og bevægelse med det formål at styrke borgere i hele Europa, forbinde folk påny og løse vores udfordringer på en progressiv, pragmatisk og positiv måde.


Dit forslag vil, med din tilladelse, blive offentliggjort her på siden, her er retningslinierne for at indsende et forslag:

 • Husk at tilføje et link til en rapport, artikel, udsendelse eller anden reference, så vi kan blive klogere på baggrunden
 • Du kan indsende dit forslag på dansk eller på engelsk
 • Du må gerne fortælle os hvorfor du mener Volt skal arbejde videre med dit forslag.

Volts paneuropæiske politikproces

Sådan laver vi politik for alle Volts partier

^

I Volt går vi i den samme politiske retning i hele Europa. Sådan ved man klart og tydeligt hvad Volt står for og sådan sikrer vi at vi bevæger os i samme retning i hele Europa. Når vi laver politik for hele Europa, så følger vi samme proces og den revideres fortsat, fordi vi hele tiden lærer ny ting.

Man kan altid begynde på at udarbejde et politikforslag.
Da europæiske forslag skal godkendes af hele Volt Europa og skal gælde for hele Volt er det vigtigt at forslaget tager højde for realiteterne i forskellige dele af Europa. Derfor er det vigtigt at man får samlet et bredt hold og tager kontakt til mange forskellige Volt-medlemmer for at sikre at ens forslag.

Vi har 3 typer dokumenter:

 • Manifest
  Dette er et grunddokument som al vores politik tager udgangspunkt. Det er det politisk fundament for Volt Europa. Volt Europas bestyrelse har igangsat en nedefra-og op proces, hvor alle Volts medlemmer vil blive involveret i at levere input til Volts nye politiske manifest.
 • Politisk idekatalog
  Dette er basis for politisk kommunikation og guider politikudvikling på lokale niveauer. Idekataloget er en samling er politikker og kan indeholde referencer og bedste erfaringer. Det er et levende dokument og vil over tid blive en online database.
 • Valgprogram
  Dette er produceret af de respektive niveauer hvor valget finder sted. Der er løbende nye valgprogrammer og i tilfælde af nationale og europæiske valgprogrammer skal de være til rådighed på engelsk for at facilitere bedre kommunikation.

Medlemmer af Volt kan se aktive politikforslag her.