Støt vores End Of Year fundraiser

Donér til vores kampagne og hjælp os samle 71.000 vælgererklæringer så vi kan stille op til Europaparlamentsvalget i 2024!
Ved at give os din vælgererklæring og en donation til vores kampagne, så er du med til at forandre politik i Danmark og Europa! For at ændre fremtiden, er vi nødt til at forandre den måde vi arbejder sammen på - og dét gør Volt!

Europa består af 500 millioner mennesker og for første gang er der et politisk parti, der er i færd med at forbinde os, dele vores bedste idder og styrke borgeres stemmer på lokalt, nationalt og and europæisk niveau!

Europadag med Volt

Støt vores opstilling

^

Om 13 måneder er Europaparlamentsvalg og Volt vil stille op! Vi har brug for 71.000 vælgererklæringer og resourcer - vil du være med?

Du kender Volt - det første paneuropæiske parti.

Vi ønsker at stille op til Europaparlamentsvalget og det kræver både resourcer og vælgererklæringer.

Derfor holder vi Europadag med mad, vin og en mulighed for at bakke op om vores projekt!

Kom og hør mere om Volt, netværk og nyd snacks og vin.Det koster 150 kr hvor alt overskuddet går til vores kampagne. Du har også mulighed for at købe ekstra vin hvor overskuddet også går til Volt så du kan fortsætte med at tale om fremtidens Europa derhjemme !

TAK for DIN støtte! Vi landede i Odense Ugeavis!

^
Ad in local paper - Odense

Volt Danmark ønsker at fjerne forsvarsforbeholdet og d. 1 juni stemmer vi!
Men Europa virker ofte langt væk og det ønsker vi at ændre!

I Danmarks lokalaviser er det de lokale bekymringer, der får spaltesplads.
I Volt ønsker vi at Europas udfordringer bliver diskuteret lige så naturligt som lyskrydsreguleringer og butiksåbninger. Volt har derfor brug for DIN støtte til at komme i lokalaviserne! 

TAK til alle vores donorer der sendte en annonce til UgeAvisen Odense!


Donér, stem og følg kampagnen på Instagram og Facebook

YouTube: Hjælp os med at ryk annoncer i Danmarks lokalaviser! Fundraiser Europauge 2022

71.000 skal støtte Volt - hjælp os nå så mange mennesker!

Støt Volts deltagelse i årets begivenheder!

^

Denne sommer deltager Volt i tre politiske festivaller og vi har brug for hjælp til at få flere til at lære os at kende og få vælgererklæringer!

Hvordan kan det hjælpe at donere penge?

Volt er ikke finansieret af store virksomheder og alle vores medlemmer er frivillige!
Din økonomiske støtte giver os mulighed for at købe lokale og bæredygtigt produceret materiale, der kan hjælpe folk med at fortælle om Volt - vi kan betale for stande til vigtige begivenheder, lave professionelle videoer, der kan forklare, hvad Volt står for - din støtte hjælper os med at fortælle flere mennesker om Vot og dermed forandre politik, dag for dag.

Donér nu, giv os din vælgererklæring og vær med til at samle 71.000 støtter, så vi kan stille op til Europaparlamentsvalget i 2024!

Kommunalvalg 2021 - første fundraiser var en succes!

Volt får en busreklame!

^
YouTube: Successful fundraiser! Volt is running in local elections in 2021!

Volt forandrer politik! Og dét har vi brug for!

Global opvarmning kræver en ændring i os alle og det skal også betyde en forandring i den måde vi fører politik på!
Vi stiller op til Kommunalvalget i 2021 så vi kan forbinde Danmark med Europa på nye måder, dele de bedste løsninger og give hver borger en stærkere stemme!

Volt kæmper for borgerinitiativer, der sikrer biodiversitet og innovation, styrker vores europæiske netværk og elektrificerer vores transportnetværk til fordel for borgere, brugere og samfundet!

Men vidste du at kun 4% af den danske befolkning er medlemmer af politiske partier? Endnu færre beslutter, hvem der stiller op. Det repræsenterer et demokratisk problem, men Volt er allerede ved at løse det!

70% af vores medlemmer har aldrig været medlemmer af politiske partier før. Vi bruger nye demokrativærktøjer til at udvikle vores politiske prioriteter og vi er anvender bottom-up-processer for at sikre, at alles stemme bliver hørt.

Så hvis du vil bekæmpe global opvarmning, hvis du vil støtte social forandring, så støt vores valgkampagne nu!

Over 6 dage, fra 20.-25. februar, matchede vi hver donation 1 til 1 op til 12.500 kr og den 26. februar havde vi nået målet på 25.000kr !

Resultatet kan du se på bagsiden af 9A, der kører igennem Frederiksberg og København i 4 uger inden kommunalvalget i november 2021.

Partnerskab

Vil du bakke op om Volt på andre måder - har du resourcer, som du gerne vil stille til rådighed?
Vi arbejder med fuld gennemsigtighed og ønsker at virksomheder, institutioner og personer er stolte og glade for at arbejde med Volt.

Måske administrerer du et sted, hvor vi kan holde en debat, en fundraiser, en valgfest? Volt partnerskaber er gennemsigtige og gavner alle.

Skriv til os på kontakt@voltdanmark.org og lad os tage en snak!