Volt: Vi bruger Europakonferencen til at styrke vores europæiske integration

Volt Europa - Europas eneste paneuropæiske parti - står klar til at løfte faklen og allerede nu begynde diskussionen i forbindelse med Conference on the Future of Europe. Sammen vil Volt gøre konferencen til et definitivt vendepunkt for det europæiske projekt!

Netop midt i EUs budgetforhandlinger skal vi tale meget højt om, hvordan vi ønsker Europa skal være i fremtiden. Her i Danmark ønsker Volt at Danmark tager mere del i det europæiske fællesskab, fjerner vores forbehold og tager lederskab i udviklingen af Europa.

Europas Fremtidskonference blev annonceret som et initiativ fra den europæiske kommission, men vi ønsker at gøre det til et borger-baseret initiativ! 

Volt er det eneste pan-europæiske parti, der har en klar EU reform dagsorden og vi byder derfor ikke alene Fremtidskonferencen velkommen, vi ønsker at lede den!

Tirsdag d. 25. februar holdt Volt de første Transnationale debatter blandt Volt-medlemmer i 19 byer fordelt over 11 lande og dette vil fortsætte. Volt-medlemmer på tværs af Europa vil gå på gaden, afholde arrangementer, lytte og diskutere og skabe en i sandhed paneuropæisk samtale.

Fra hvor vi står er der ingen andre partier i Danmark eller resten af Europa, som har reel mulighed for at skabe denne ægte, paneuropæiske samtale om vores fælles fremtid.

“Dette er i virkeligheden hvad Volt handler om - europæere, der handler sammen for at opnå social forandring” siger Damian Boeselager. “Tirsdagens begivenhed var en fantastisk måde at starte vores kampagne. Det viste at vi har masser af ideer til at forbedre Europa og de skal høres. Jeg vil gøre mit for at bringe alt det vi hører videre, udover Europa og helt ind i plenarsalen og bidrage til at få borgernes ønsker implementeret for Europas fremtid.”

Det overordnede formål er at øge presset på de europæiske institutioner og sikre at borgerne aktivt kan bidrage til Europas Fremtidskonference!

Hvor kan man møde Volt?
Volt holder åbne møder i København hver onsdag kl. 18-20 og i Aarhus hver torsdag kl. 16.30-18.30. Vi holder første åbne møde i Roskilde onsdag d. 11. Marts kl. 18-20.

Fakta om Volt
Lanceret af tre europæere d. 29. Marts 2017 har partiet nu medlemmer over hele Europa med flest medlemmer i Italien, Holland og Tyskland. Partiets politik er baseret på videnskab, evidens og beviste løsninger og med et stærkt fokus på fællesskab i Europa. Centreret om byhold er partiet skabt via en stærk nedefra og op holdning og ledelsen består af en 9-persons bestyrelse, der repræsenterer hele Europa.