Nyhedsbreve

Nyhedsbreve

2. jan. 2021
Volt Danmark nyhedsbrev
Voltere modtagere nyhedsbreve ca. hver 14. dag. Du kan også få vores nyhedsbrev i din indbakke ved at skrive dig op her.

Nu er det DIN tur - Fundraising og valgkamp

20. februar 2021

^

Tid til handling!

Der er gået knap 6 uger af 2021 og vi er i FULD gang!

Kun 3 uger inde fik vi annonceret at Volt stiller op på Frederiksberg, så valgkampagnen er skudt igang!

Kampagneholdet har brug for hjælp - vil du være med?

Vores kampagnehold mødes hver mandag kl 18:00 - 21:00, så kom og byd ind med hvad du kan hjælpe med og hvis du aldrig har prøvet det før, så er det fint: Vi hjælper dig og koordinerer med Volt Europas nyoprettede Campaign Election Hub-team, som vi har haft besøg af allerede!

Skriv til Alexander Nielsen for information og bliv inviteret til næste møde.

Donér til Volt

Vi er oppe imod store partier, som modtager offentlig støtte - det gør vi ikke. Dine donationer gør, at vi kan nå flere mennesker og i løbet af de kommende 9 måneder skal alle i Danmark gerne have hørt om Volt.  

Vores første deadline er fredag, hvor vi skal bruge 25.000 til en busreklame i 4 uger op til valget i november.

Støt NU med et valgfrit beløb via Mobilepay, vi matcher det 1:1 op til 12.500kr, skriv dit navn i beskeden og dit fornavn vil stå på reklamen!

Vil du støtte på andre måder? Der er flere måder DU kan hjælpe på - se vores [opdaterede hjemmeside](https://www.voltdanmark.org/doner) og fortæl om Volts arbejde til dine venner og i dit netværk.

Åbent møde for alle

Vores næste digitale Meet-up finder sted på torsdag d. 25. februar kl. 17:00 - 18:00 på vores hjemmelavede MixTable (brug Chrome eller download Jitsi - duk op og hør mere om vores planer for 2021!

Registrer dig på vores Facebook-event eller denne sign-up formular og del i dit netværk!

Har du lyst til at hjælpe os?  
Så er det NU du skal opgradere dit medlemsskab og blive medlem - besøg https://volt.team/join, opdatér dine detaljer og betal 200 kr i medlemsgebyr:

Mobilepay 74865

- Årligt medlemskab DKK 200

- Årligt studiemedlemskab 150 DKK

Bankoverførsel: Danske Bank reg. Nr 9570, kontonr. 12651953

#BeTheChange!  

Unsupported Embed

Nytårshilsen og opråb!

2. januar 2021

^

"For Danmark skal have en langsigtet kurs, der gør os større og sætter mere Danmark i Europa! Derfor ser jeg også den stigende nationalisme i en globaliseret verden som den største udfordring."

Kathrine Richter, Forperson, Volt Danmark

  Lad dette være min nytårstale til dig og jeg håber, at ved endt læsning, at du har endnu større mod på at støtte Volt Danmark, blive mere aktiv og være med til at løse de udfordringer, vi står over for.

 
Her er 5 ting du kan gøre lige nu!

Det kan være svært at give sig i kast med politik. Ordet har fået en grim klang, men det er arbejdet jo ikke. Jeg mener fuldt og fast på, at Ja, Vi Kan løse vores fælles udfordringer når flere bliver udstyret med redskaberne til at gøre det! Når vi derefter følger det op med at vælge folk til et offentligt embede, der har forståelse for hvad der sker lokalt og i udlandet, så kan vi i sandhed sætte en langsigtet kurs.

For Danmark skal have en langsigtet kurs, der gør os større og sætter mere Danmark i Europa! Derfor ser jeg også den stigende nationalisme i en globaliseret verden som den største udfordring.

Nationalismen har vundet indpas og hvis vi undlader at takle dét som borgere i Europa, så bliver vi ikke alene fattigere på muligheder, men vi kommer til at stå overfor så store udfordringer i form af økonomi, migration, forsvar, energiforsyning og udviklingsmuligheder, at det ikke er til at fatte.

I gårsdagens Nytårstale nævnte Danmarks Statsminister ikke Europa eller EU med ét eneste ord.
Derimod lod hun os forstå at Danmark håndterede pandemien selv.

Sandheden er bare, at Danmark indgik i et europæisk samarbejde, hvor EU indkøbte og allokerede vacciner så intet land blev ladt i stikken.
Europakommissionen sikrede transportkorridorer til varer selvom alle medlemslande lukkede deres grænser og EU fik gennemført en europæisk hjælpepakke og forhandlet en aftale, der trods alt sikrede danske fiskere nogen adgang til britiske farvande efter Brexit. Alt det arbejdet blev ikke værdiget ét eneste ord.

Denne fortsatte isolationstankegang kræver naturligvis en ‘anden’ og det blev vi heller ikke skånet for i talen, der nævnte udfordringen med integration.

Men i en stadig mere forbundet verden kan vi ikke fortsat ty til at dæmonisere “den anden”.
Når vi i Volt fokuserer på solidaritet i vores europæiske union, på hvordan borgere fra alle dele af Europa arbejder sammen for at løse vores fælles problemer - så leverer vi et ægte positivt alternativ, en ny vej indenfor dansk og international politik. Når vi siger, at vi ønsker at forandre politik, så mener vi det!

Det vi gør er aldrig forsøgt før. Det er naturligt at tøve, men der har aldrig været større behov for at handle.

Der er kommunalvalg i år og derfor er det ekstremt vigtigt at vi sætter vores dagsordener i spil så meget, som vi kan.​ Så brug denne start på vores nye år til at fortælle dit netværk om Volt.

Vores politik ligger klar!
Vi i Volt ved at vores udfordringer er for store til at klare alene og vi har politiske forslag klar til blive præsenteret! Al vores politik er fuld tilgængelig på www.volteuropa.org/challenges og du kan bruge vores Policy Ideas Box til at dele dine politiske ideer med os.

Så bekræft dit medlemskab for 2021
Som medlem af Volt Danmark bliver du automatisk medlem af det første paneuropæiske parti Volt Europa og dermed adgang til alle vores resourcer.
Du kan udvikle politik, komme med ideer, lede processer, udvide dit netværk, deltage i politiske kampagner og opleve hvordan vi fra bunden op skaber en ny måde at lave politik på - ved at samarbejde, hylde videnskaben og stå ved de europæiske værdier!

Vores udfordringer ER for store til at håndtere alene - så tag handling nu!

Du kan også lave en bankoverførsel: Danske Bank
Reg: 9570 og Konto: 12651953
IBAN: DK6295700012651953 https://www.voltdanmark.org/signup

 
Her er 5 ting, du kan gøre allerede nu!

  1. Giv os din vælgererklæring - hvis DU afgiver din vælgererklæring og får 3 andre til at gøre det samme og det duplikeres 3 gange igen, så sikrer vi langt mere end de påkrævede 21.000 vælgererklæringer inden fem måneder! Kan du hjælpe os?
  2. Get Active With Volt!
    Bliv en del af et energisk miljø af engagerede europæere - lad os vide, hvad du er interesseret i for vi har projekter over hele Europa og vi kan sættes i kontakt med Volt Italia, Nederlands, Malta eller Espana. Du bliver hurtig dus og vi gør hvad vi kan for at ALLE til at bidrage med dét, der giver mening og er sjovt! Så fortæl os, hvor DU kan hjælpe med denne korte formular
  3. Bliv en del af Buddy Systemet - Du kan enten blive en Buddy eller få en Buddy og blive introduceret til Volt! Hvis du har spørgsmålet til programmet, så email Finja Lübben og hør hvordan vores Buddy-program! kan give dig den bedste start med Volt!
  4. Følg vores sociale medier og engagér os med dine spørgsmål på Twitter, Facebook eller Instagram
  5. Kom til vores ÅBNE Online Meet-Up Onsdag d. 6. januar 2021 kl. 18.30 - 20.00. Det er vores første digitale Meet-Up i 2021! Tag en ven med og lad os starte 2021 med ny energi!


Hvis du også er godt træt af det politiske status quo i Danmark og mener, at vi har brug for bedre politikere på lokalt, nationalt og europæisk plan, så bliv en del af de frivillige, der lige nu bygger Volt op.

Din støtte betyder alt og kan være DIT springbræt ind i 2021!