I anledning af Folketingets Åbning...

I anledning af Folketingets Åbning...

6. okt. 2020

Hvis du er seriøs om klimakrisen, så skal du tænke europæisk!

Dagen før Folketingets åbning udsendte Information en KlimaAppel underskrevet af 139 prominente offentlige profiler i Danmark:

" Vi, der underskriver denne appel til regering og folketing, er bekymrede for, at manglende erkendelse af situationens alvor fører til, at vi gør for lidt for sent for at bremse klimakrisen."

Det viser at når det faktisk gælder vores fremtid, så er det OS BORGERE, der står klar - ikke politikerne.

Der er 3 ting, der står soleklart for alle, der har fulgt regeringen siden sejren i 2019:

1) Danmarks regering fastholder en EU-skepsis, mest udtalt i det fornyede samarbejde med Sparebanden under budgetforhandlingerne i sommer.
2) Socialdemokratiet mangler europæiske visioner
3) Danmark burde lede den grønne omstilling, ikke forhale.

Og det ER svært at lede et angreb fra bagtroppen og derfor vil den danske regering fortsat have problemer med at levere den 70% CO2-nedskæring, som fik dem valgt sidste år.

Det kræver nemlig visioner og netværk at samle flere lande om det samme mål - og hvis vi ikke allerede var igang, så skulle vi til at begynde.

Volt Europa vedtog i foråret den mest ambitiøse KlimaPolitik, der kan gøre Europa CO2-neutral i 2040! Volts Klimapolitik gælder for HELE Europa og Voltere stiller op i HELE Europa på netop denne platform - fordi vi ved at vi ikke kan klare det alene.

Derfor er det på tide med partier, der tager udgangspunkt i dét, vi borgere ønsker - et parti, der er drevet af samarbejde på tværs af grænser og som er skabt til at løse de store problemer.

Vores grønne fremtid kræver europæisk samarbejde.
Bliv en del af løsningen med Volt