Støt Volt idag

Vi er 500 millioner mennesker i Europa - for første gang er der et politisk parti, der forbinder os, deler erfaringer og styrker vores stemmer på lokalt, nationalt og europæisk plan!

Volt er DIT parti, til DIG, der ved vi er stærkere sammen!
Hjælp os med at komme videre, støt os idag !

MobilepayWebshopPayPalIBAN
DK6295700012651953
10er app

Portugal vandt i Coimbra!

Volt stillede op i Lissabon, Porto, Santarém og Coimbra

^

For et år siden indsendte Volt Portugal 7500 underskrifter og blev officielt et politisk parti. Nu har de 200 medlemmer og er klar til at udbrede europæisk samarbejde i deres lokalvalg!

Tak for din støtte!

Du kan donere ved at overføre det beløb, du ønsker at hjælpe os med, til IBAN: PT50 0010 0000 5895 6790 0027 2
BIC: BBPIPTP

Donation Volt Portugal

Advarsel! Portugisisk lov tillader kun donationer fra enkeltpersoner.

Hvor stiller vi op?
4 distrikter vil have Volt på deres stemmeseddel! Lisboa, Porto, Santarém og Coimbra, herunder flere kommuner i disse distrikter. Dette bliver vores første kampagne nogensinde, og vi er MEGET spændte!

Hvordan vil dit boost bidrage?
Dine donationer vil i de næste 3 måneder blive brugt til at købe plakater, merchandising, flag og til at finansiere vores lokale hold, så de kan deltage i koalitioner og organisere deres egne lokale kampagner. Vi vil også bruge denne støtte til at betale for kampagnerelaterede tjenester som f.eks. flyering, en onlineshop og et lagerrum i hovedkvarteret.

Har du spørgsmål, eller vil du hjælpe på en anden måde?
Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål! Du kan altid komme i kontakt med Volt, hvor du vil, ved at sende en e-mail til info@volteuropa.org

Kommunalvalg 2021 - første fundraiser var en succes!

Volt får en busreklame!

^
YouTube: Successful fundraiser! Volt is running in local elections in 2021!

Volt forandrer politik! Og dét har vi brug for!

Global opvarmning kræver en ændring i os alle og det skal også betyde en forandring i den måde vi fører politik på!
Vi stiller op til Kommunalvalget i 2021 så vi kan forbinde Danmark med Europa på nye måder, dele de bedste løsninger og give hver borger en stærkere stemme!

Volt kæmper for borgerinitiativer, der sikrer biodiversitet og innovation, styrker vores europæiske netværk og elektrificerer vores transportnetværk til fordel for borgere, brugere og samfundet!

Men vidste du at kun 4% af den danske befolkning er medlemmer af politiske partier? Endnu færre beslutter, hvem der stiller op. Det repræsenterer et demokratisk problem, men Volt er allerede ved at løse det!

70% af vores medlemmer har aldrig været medlemmer af politiske partier før. Vi bruger nye demokrativærktøjer til at udvikle vores politiske prioriteter og vi er anvender bottom-up-processer for at sikre, at alles stemme bliver hørt.

Så hvis du vil bekæmpe global opvarmning, hvis du vil støtte social forandring, så støt vores valgkampagne nu!

Over 6 dage, fra 20.-25. februar, matchede vi hver donation 1 til 1 op til 12.500 kr og den 26. februar havde vi nået målet på 25.000kr !

Resultatet kan du se på bagsiden af 9A, der kører igennem Frederiksberg og København i 4 uger inden kommunalvalget i november 2021.

Støt Volt i Italien

Lokalvalg i Italien kan bruge din støtte!

^

I Italien stiller vores medlemmer ofte op overfor meget etablerede partier, ligesom vi gør i Danmark. Støt Volt i Italien og støt deres kampagner - https://sostienivoltitalia.org/

Partnerskab

Vil du bakke op om Volt på andre måder - har du resourcer, som du gerne vil stille til rådighed?
Vi arbejder med fuld gennemsigtighed og ønsker at virksomheder, institutioner og personer er stolte og glade for at arbejde med Volt.

Måske administrerer du et sted, hvor vi kan holde en debat, en fundraiser, en valgfest? Volt partnerskaber er gennemsigtige og gavner alle.

Skriv til os på kontakt@voltdanmark.org og lad os tage en snak!