Støt Volt idag

Vi er 500 millioner mennesker i Europa - for første gang er der et politisk parti, der forbinder os, deler erfaringer og styrker vores stemmer på lokalt, nationalt og europæisk plan!

Volt er DIT parti, til DIG, der ved vi er stærkere sammen!
Hjælp os med at komme videre, støt os idag !

Kommunalvalg 2021 - første fundraiser var en succes!

Volt får en busreklame!

^
YouTube: Successful fundraiser! Volt is running in local elections in 2021!

Volt forandrer politik! Og dét har vi brug for!

Global opvarmning kræver en ændring i os alle og det skal også betyde en forandring i den måde vi fører politik på!
Vi stiller op til Kommunalvalget i 2021 så vi kan forbinde Danmark med Europa på nye måder, dele de bedste løsninger og give hver borger en stærkere stemme!

Volt kæmper for borgerinitiativer, der sikrer biodiversitet og innovation, styrker vores europæiske netværk og elektrificerer vores transportnetværk til fordel for borgere, brugere og samfundet!

Men vidste du at kun 4% af den danske befolkning er medlemmer af politiske partier? Endnu færre beslutter, hvem der stiller op. Det repræsenterer et demokratisk problem, men Volt er allerede ved at løse det!

70% af vores medlemmer har aldrig været medlemmer af politiske partier før. Vi bruger nye demokrativærktøjer til at udvikle vores politiske prioriteter og vi er anvender bottom-up-processer for at sikre, at alles stemme bliver hørt.

Så hvis du vil bekæmpe global opvarmning, hvis du vil støtte social forandring, så støt vores valgkampagne nu!

I 6 dage, fra 20.-25. februar, matcher vi hver donation vi modtager 1 til 1 op til 12.500 kr og inden fredag ​​den 26. februar har vi brug for 25.000 for at sikre en busreklame, der kører i 4 uger frem til valget i november 2021.

Politik skal dreje sig om at gøre samfundet bedre - hjælp Volt, doner nu!

Støt Volt i Holland

Sæt Volt i det hollandske Folketing!

^

Vores parti i Holland stiller netop nu op til valg til Repræsentanternes Hus (Tweede Kamer) for at fjerne skattely, standse klimaforandringer, styrke ungdommen og sikre den nye type politik, som vi har behov for!
Besøg https://steunvolt.nl og giv dit bidrag til deres kampagne!
Valget er 17. marts og de har brug for midler til at køre kampagner i aviser.

Støt Volt i Italien

Lokalvalg i Italien kan bruge din støtte!

^

I Italien stiller vores medlemmer ofte op overfor meget etablerede partier, ligesom vi gør i Danmark. Støt Volt i Italien og støt deres kampagner - https://sostienivoltitalia.org/

Partnerskab

Vil du bakke op om Volt på andre måder - har du resourcer, som du gerne vil stille til rådighed?
Vi arbejder med fuld gennemsigtighed og ønsker at virksomheder, institutioner og personer er stolte og glade for at arbejde med Volt.

Måske administrerer du et sted, hvor vi kan holde en debat, en fundraiser, en valgfest? Volt partnerskaber er gennemsigtige og gavner alle.

Skriv til os på kontakt@voltdanmark.org og lad os tage en snak!