Bliv involveret

I vores paneuropæiske parti og bevægelse er det næsten kun fantasien, der sætter grænser! Der er mange måder at blive en del af Volt - som medlem, frivillig, følge vores nyhedsbrev eller vores Whatsapp-gruppe.

Vælg den måde, der passer bedst til dig: volt.team/join/da

Meet-ups!
Vi holder både digitale og fysiske Meetups -se vores begivenheder.
Tag også et kig på vores byhold og hvis der ikke er noget lige omkring dig, så lad os starte et!

Som medlem bliver du del af hele Volt Europa!
NÅr du skriver dig op bliver du kontaktet af én af vores top-Volt medlemmer og sammen finder I ud af, hvordan du bedst kan bidrage til Volt og få en stærkere fornemmelse af, hvor vi er på vej hen som bevægelse og parti.

Som medlem forventer vi at du samarbejder med andre voltere i hele Europa på masser af projekter, valgkampagner, udvikling, træning eller bare sjov!

Årskontingent: 200 DKK (Studerende 150 DKK)

Mobilepay: 74865
Bankoverførsel: Danske Bank: Reg.nr: 9570 - konto 12651953

Mediefrivillig til Kommunalvalget på Frederiksberg

Ønsker du en karriere indenfor EU-journalistik?

^

Volt søger frivillige i vores medieafdeling

Opslag som PDF

Er det her dig?
 - Du drømmer om en karriere indenfor EU-journalistik!
 - Du er klar på at prøve dig selv af med gode mennesker!
 - Du vil gerne have et europæisk netværk!
 - Du synes politisk kommunikation er vildt spændende!

Volt Europa er det første Paneuropæiske Parti og vi stiller op til valg for første gang til Kommunalvalget til november. Vi søger derfor én eller flere frivillige.

Hvad får du ud af det?
Voltarbejder i hele Europa og har et dansk fokus op til kommunalvalget. Du bliver derfor en del af vores paneuropæiske netværk, hvor du bliver eksponeret for alt det vi arbejder med på tværs af Europa. Korruption i Bulgarien, ligestilling i Malta, retsforbehold i Danmark og valgdækning i Tyskland til september.

Du får altså mulighed for at skabe et unikt netværk af engagerede europæere og du kan prøve dig selv af! Moderere online og fysiske debatter, skrive kronikker i samarbejde med politiske ledere, bygge en erfaringsramme indenfor international politik, skabe pressekontakter i Danmark og Bruxelles og fastholde presset på den danske mediedagsorden så vi får bedre dækning af Europa i Danmark.

Masser af muligheder for at prøve dig selv af, strategiske ledelsesmuligheder og et netværk i hele Europa.
Du får støtte fra vores Europæiske Media Relations team og din opgave bliver at sætte vores politik i spil i dansk kontekst.

Vi kan desværre ikke aflønne dig. Det er vi kede af, for vi ville gerne – men vi håber at med alt det ovenstående at du har lyst til at lægge et par timer og del endelige opslaget med dine venner!

Hvis du er interesseret, så giv mig et kald eller skriv en mail – jeg håber at høre fra nogle, der også synes europæisk politik er super spændende!

Venlige hilsner
Kathrine Richter, forperson Volt Danmark
kathrine.richter@volteuropa.org

Volt Danmark Presse

Bliv del af vores kampagneteam

#KV21

^

Vi stiller op til Kommunalvalg i Danmark og du bliver del af kampagneholdet, der skal koordinere vores kampagne i samarbejde med øvrige Volt teams og vores Campaign Election Hub.

For at være del af teamet skal du være medlem af Volt Danmark og regne med 6-10 timers arbejde om ugen. Du skal være god til engelsk.

Interesseret?
Skriv til kontakt@voltdanmark.org - att: Kampagneteam

Community Lead

Buddy-up!

^

Som del af community gruppen står du for at byde nye medlemmer velkomne, spiller folk gode og introducerer Volt-medlemmer til mulighederne i Volt. Vi har et Buddy-system, hvor vi knytter folk sammen i deres første uger af deres tid i Volt og det skal du også stå for. Volt Europas Community Team laver løbende uddannelsesforløb i forskellige netværksøvelser - en god måde at blive bedre til at skabe venskaber og netværk på tværs af grænser.

Kunne du tænke dig at være med?
Skriv dig op på https://volt.team/join og skriv hvad du kunne tænke dig at hjælpe med.

Kommunikationsholdet

Kontakt til medier, grafik og tekstforfatter

^

Som del af vores kommunicationshold er du med til at fortælle historien om Volt til alle, der er interesserede og for dem, der burde vide mere.

Kommunikationsholdet samarbejder i hele Europa, vi deler kampagner, ideer og udvikler koncepter over fælles platforme. Ugentlige kald med Volt Europas kommunikationshold sikrer at du er klar over, hvad der sker i resten af Europa og kan drage nytte af det.

Som del af kommunikationsholdet vil du lære om sociale mediekampagner, pressearbejde og tekstudformning.

Du skal være medlem af Volt Danmark og regne med ½-1 times arbejde om dagen i hverdagene.

Interesseret?
Skriv til kontakt@voltdanmark.org -
Att: Communication

City Leads

^

Vores City Leads koordinerer arbejdet for deres by. Sammen med City Leads fra hele Europa holder vi fælles-kald et par gange om måneden for at dele gode ideer og erfaringer. Du kommer til at indgå i et europæisk netværk og står derfor aldrig alene.

Som City Lead arrangerer man jævnlige Meet-Ups, så flere kan møde Volt - man onboarder nye medlemmer og vi ser gerne at man er 2 om tjansen, så man kan hjælpes ad. Du står i spidsen for at administrere holdet - du behøver ikke ville være politisk kandidat, men det gør heller ikke noget, hvis du har politiske ambitioner.

Du skal være medlem af Volt Danmark og regne med ca. 4 timers kontakttid om ugen.

Interesseret?
Skriv til kontakt@voltdanmark.org -
att: CIty Lead

Vil du udvikle politiske forslag?

^

Du vil få muligheden for at udvikle politikideer på samtlige planer med Volt - på europæisk plan til Europaparlamentsvalget i 2024, til vores næste folketingsvalg og frem til kommunalvalget i 2021.

Volt laver politik ud fra et klart europæisk værdisæt, med øje for Parisaftalens krav og med videnskab i højsædet.

Du kan indgå i samtaler om en masse forskellige emner med det formål at skabe politik, som vi går til valg på. Uanset om valget finder sted i Frankrig eller Finland, så kan du være med til at forme Europa.

Man skal være medlem af Volt Danmark og regne med 2-5 timers arbejde om ugen. Arbejdssproget er engelsk når man opererer på europæisk plan, men ikke et krav på lokal plan.

Interesseret?
Skriv til kontakt@voltdanmark.org -
att: Politikudvikling