Bliv involveret

I vores paneuropæiske parti og bevægelse er det næsten kun fantasien, der sætter grænser! Der er mange måder at blive en del af Volt - som medlem, frivillig, følge vores nyhedsbrev eller vores Whatsapp-gruppe.

Vælg den måde, der passer bedst til dig: volt.team/join/da

Meet-ups!
Vi holder både digitale og fysiske Meetups -se vores begivenheder.
Tag også et kig på vores byhold og hvis der ikke er noget lige omkring dig, så lad os starte et!

Som medlem bliver du del af hele Volt Europa!
NÅr du skriver dig op bliver du kontaktet af én af vores top-Volt medlemmer og sammen finder I ud af, hvordan du bedst kan bidrage til Volt og få en stærkere fornemmelse af, hvor vi er på vej hen som bevægelse og parti.

Som medlem forventer vi at du samarbejder med andre voltere i hele Europa på masser af projekter, valgkampagner, udvikling, træning eller bare sjov!

Årskontingent: 200 DKK (Studerende 150 DKK)

Mobilepay: 74865
Bankoverførsel: Danske Bank: Reg.nr: 9570 - konto 12651953

Bliv del af vores kampagneteam

#KV21

^

Vi stiller op til Kommunalvalg i Danmark og du bliver del af kampagneholdet, der skal koordinere vores kampagne i samarbejde med øvrige Volt teams og vores Campaign Election Hub.

For at være del af teamet skal du være medlem af Volt Danmark og regne med 6-10 timers arbejde om ugen. Du skal være god til engelsk.

Interesseret?
Skriv til kontakt@voltdanmark.org - att: Kampagneteam

Community Lead

Buddy-up!

^

Som del af community gruppen står du for at byde nye medlemmer velkomne, spiller folk gode og introducerer Volt-medlemmer til mulighederne i Volt. Vi har et Buddy-system, hvor vi knytter folk sammen i deres første uger af deres tid i Volt og det skal du også stå for. Volt Europas Community Team laver løbende uddannelsesforløb i forskellige netværksøvelser - en god måde at blive bedre til at skabe venskaber og netværk på tværs af grænser.

Kunne du tænke dig at være med?
Skriv dig op på https://volt.team/join og skriv hvad du kunne tænke dig at hjælpe med.

Kommunikationsholdet

^

Som del af vores kommunicationshold er du med til at fortælle historien om Volt til alle, der er interesserede og for dem, der burde vide mere.

Kommunikationsholdet samarbejder i hele Europa, vi deler kampagner, ideer og udvikler koncepter over fælles platforme. Ugentlige kald med Volt Europas kommunikationshold sikrer at du er klar over, hvad der sker i resten af Europa og kan drage nytte af det.

Som del af kommunikationsholdet vil du lære om sociale mediekampagner, pressearbejde og tekstudformning.

Du skal være medlem af Volt Danmark og regne med ½-1 times arbejde om dagen i hverdagene.

Interesseret?
Skriv til kontakt@voltdanmark.org -
Att: Communication

City Leads

^

Vores City Leads koordinerer arbejdet for deres by. Sammen med City Leads fra hele Europa holder vi fælles-kald et par gange om måneden for at dele gode ideer og erfaringer. Du kommer til at indgå i et europæisk netværk og står derfor aldrig alene.

Som City Lead arrangerer man jævnlige Meet-Ups, så flere kan møde Volt - man onboarder nye medlemmer og vi ser gerne at man er 2 om tjansen, så man kan hjælpes ad. Du står i spidsen for at administrere holdet - du behøver ikke ville være politisk kandidat, men det gør heller ikke noget, hvis du har politiske ambitioner.

Du skal være medlem af Volt Danmark og regne med ca. 4 timers kontakttid om ugen.

Interesseret?
Skriv til kontakt@voltdanmark.org -
att: CIty Lead

Vil du udvikle politiske forslag?

^

Du vil få muligheden for at udvikle politikideer på samtlige planer med Volt - på europæisk plan til Europaparlamentsvalget i 2024, til vores næste folketingsvalg og frem til kommunalvalget i 2021.

Volt laver politik ud fra et klart europæisk værdisæt, med øje for Parisaftalens krav og med videnskab i højsædet.

Du kan indgå i samtaler om en masse forskellige emner med det formål at skabe politik, som vi går til valg på. Uanset om valget finder sted i Frankrig eller Finland, så kan du være med til at forme Europa.

Man skal være medlem af Volt Danmark og regne med 2-5 timers arbejde om ugen. Arbejdssproget er engelsk når man opererer på europæisk plan, men ikke et krav på lokal plan.

Interesseret?
Skriv til kontakt@voltdanmark.org -
att: Politikudvikling