Så nemt bliver
du aktiv i Volt

Årskontingent: 250 DKK (Studerende 175 DKK)
Mobilepay: 74865
Bankoverførsel: Danske Bank: Reg.nr: 9570 - konto 12651953

Vi arbejder netop nu på MobilePay Subscriptions, så man kan tilmelde sig månedligt.

I vores paneuropæiske parti og bevægelse er det næsten kun fantasien, der sætter grænser!
Der er mange måder at blive en del af Volt - som medlem, frivillig, som følger af vores nyhedsbrev eller vores Whatsapp-gruppe.

Vælg den måde, der passer bedst til dig: volt.team/join/da

Meet-ups og intromøder
Vi holder både digitale og fysiske Meetups -se vores begivenheder.
Tag også et kig på vores byhold og hvis der ikke er noget lige omkring dig, så lad os starte et!

Som medlem bliver du del af hele Volt Europa!
Når du skriver dig op bliver du kontaktet af én af vores top-Volt medlemmer og sammen finder I ud af, hvordan du bedst kan bidrage til Volt og få en stærkere fornemmelse af, hvor vi er på vej hen som bevægelse og parti.

Som medlem forventer vi at du samarbejder med andre voltere i hele Europa på masser af projekter, valgkampagner, udvikling, træning eller bare sjov!

Her er eksempler på, hvordan du kan involvere dig - bliv inspireret

Medierelationer

Styrk vores forbindelse til danske medier

^

Er det her dig?
 - Du drømmer om en karriere indenfor EU-journalistik!
 - Du er klar på at prøve dig selv af med gode mennesker!
 - Du vil gerne have et europæisk netværk!
 - Du synes politisk kommunikation er vildt spændende!

Hvad skal vi opnå?
Volt Danmark skal hyppigere i danske medier, derfor vil vi sende flere pressemeddelelser og have flere, der kommunikerer hvad vi opnår i andre lande.
Du bliver en del af vores paneuropæiske netværk, hvor du bliver eksponeret for alt det vi arbejder med på tværs af Europa. Korruption i Bulgarien, ligestilling i Malta, retsforbehold i Danmark og valgdækning i Tyskland til september.

Du får altså mulighed for at skabe et unikt netværk af engagerede europæere og du kan prøve dig selv af! Moderere online og fysiske debatter, skrive kronikker i samarbejde med politiske ledere, bygge en erfaringsramme indenfor international politik, skabe pressekontakter i Danmark og Bruxelles og fastholde presset på den danske mediedagsorden så vi får bedre dækning af Europa i Danmark.

Masser af muligheder for at prøve dig selv af, strategiske ledelsesmuligheder og et netværk i hele Europa.
Du får støtte fra vores Europæiske Media Relations team og din opgave bliver at sætte vores politik i spil i dansk kontekst.

Bliv medlem af Volt idag og send en email til kontakt@voltdanmark.org og fortæl os hvad du kunne tænke dig!

Volt Danmark Presse

Kampagner

Fra underskriftsindsamlinger til vælgererklæringer

^

At køre en kampagne er et projekt og som del af kampagneteamet vil du være med til at udvikle, lede og eksekvere politiske kampagner i Danmark.

Det kan være underskriftsindsamlinger for at sænke valgalderen eller en social mediekampagne for at få flere til at dukke op til en event.

Volt Europa har et centralt Campaign Election Hub, hvorfra man kan få gode ideer, sparring og erfaringsudveksling. Selvfølgelig også sammen med andre Volt teams i resten af EUropa.

Vi har brug for aktive medlemmer, der kan være aktive og lede kampagnerne. For at være del af teamet skal du derfor være medlem af Volt Danmark og regne med 6-10 timers arbejde om ugen. Du skal være god til engelsk.

Interesseret?

Meld dig ind i Volt Danmark og send en mailt til kontakt@voltdanmark.org - att: Kampagneteam

Fællesskab

Sociale arrangementer og buddy-systemer

^

Som del af community gruppen er du med til at lave sociale arrangementer for medlemmer og være en del af koordinationsgruppen, der styrer vores Buddies.

Vores Buddy-system knytter folk sammen i deres første uger af deres tid i Volt og det kan du være en del af.

Volt Europas Community Team laver løbende uddannelsesforløb i forskellige netværksøvelser - en god måde at blive bedre til at skabe venskaber og netværk på tværs af grænser.

Kunne du tænke dig at være med?
Skriv dig op på https://volt.team/join og skriv hvad du kunne tænke dig at hjælpe med.

Byhold

Vil du være Volts kontaktperson i din by?

^

Vores City Leads koordinerer arbejdet for deres by.
Sammen med City Leads fra hele Europa holder vi fælles-kald et par gange om måneden for at dele gode ideer og erfaringer. Du kommer til at indgå i et europæisk netværk og står derfor aldrig alene.

Som City Lead arrangerer man jævnlige Meet-Ups, så flere kan møde Volt - man onboarder nye medlemmer og vi ser gerne at man er 2 om tjansen, så man kan hjælpes ad. Du står i spidsen for at administrere holdet - du behøver ikke ville være politisk kandidat, men det gør heller ikke noget, hvis du har politiske ambitioner.

Du skal være medlem af Volt Danmark og regne med ca. 4 timers kontakttid om ugen.

Interesseret?


Skriv dig op til Volt Danmark idag og skriv til kontakt@voltdanmark.org -
att: CIty Lead

Politikudvikling

Vil du skabe Volts politiske dagsorden?

^

Du vil få muligheden for at udvikle politikideer på samtlige planer med Volt - på europæisk plan til Europaparlamentsvalget i 2024, til vores næste folketingsvalg og frem til kommunalvalget i 2021.

Volt laver politik ud fra et klart europæisk værdisæt, med øje for Parisaftalens krav og med videnskab i højsædet.

Du kan indgå i samtaler om en masse forskellige emner med det formål at skabe politik, som vi går til valg på. Uanset om valget finder sted i Frankrig eller Finland, så kan du være med til at forme Europa.

Man skal være medlem af Volt Danmark og regne med 2-5 timers arbejde om ugen. Arbejdssproget er engelsk når man opererer på europæisk plan, men ikke et krav på lokal plan.

Interesseret?
Skriv til kontakt@voltdanmark.org -
att: Politikudvikling

Fundraising

Vil du være med til at fundraise?

^

Vi har hverken erhvervsklubber eller store donationer - derimod laver vi løbende fundraising begivenheder, og vi har brug for hjælp til at lave events og følge op på vores donorer.

Hvis du vil lære mere om fundraising, så kan du gøre det sammen med os. Vi har et Volt Europa Fundraising team, som vi arbejder sammen med og vi forsøger at holde mindst tre fundraising begivenheder om året!

Meld dig ind i Volt idag og skriv til os på kontakt@voltdanmark.org