Bliv involveret

Der er mange måder, at blive en del af Volt - fuldt medlem, aktiv frivillig eller måske bare følge vores nyhedsbrev. Vælg den måde, der passer bedst til dig lige her: volt.team/join/da

Du kan dukke op til én af vores åbne Meet-Ups, som vi holder hver uge - lige nu er det i København og Aarhus - og snart i Roskilde. Tag et kig på vores byhold.

Medlemmer bliver del af Volt Europa - det første paneuropæiske parti!
Hvis du ønsker at være en mere aktiv del af Volt, så giver det mening at du bliver et aktivt medlem.
I så fald bruger du vores sign-up formular: volt.team/join og lader os vide, at JA! Du vil gerne være en aktiv del af Volt Europa.

Du bliver herefter kontaktet af én af vores top-Volt medlemmer her i Danmark og sammen finder I så ud af, hvordan du bedst kan bidrage til Volt, hvad du bringe til bordet og få en stærkere fornemmelse af, hvor vi er på vej hen som bevægelse og parti.

Det er første gang at man som europæer kan blive medlem af et europæisk parti - direkte! Du er selvfølgelig også medlem af Volt i Danmark, men du kan stemme på vores paneuropæiske politiker og som medlem af Volt Europa forventer vi at du samarbejder med andre voltere i hele Europa på masser af projekter, valgkampagner, udvikling, træning eller bare sjov!